Hälsa 55+

Personlig coach i Stockholm

Lättillgänglig och personlig webbplats

Hos hälsa 55+ får du assistans med att framhäva din fysiska och mentala hälsa. Målet är alltid att klienterna själva ska ha de resurser de behöver, så att de kan fortsätta utvecklingen på egen hand.

Hasse som driver Hälsa55+ kontaktade oss i samband med ett namnbyte av hans företag och var i behov av en nya responsiv hemsida. Företagets behov låg i att presentera sina tjänster på ett tilltalande sätt med enkla och tydliga vägar för att kontakta företaget. Design på hemsidan skulle vara personlig, lättillgänglig och vara anpassad för äldre människor.

Hälsa55+, Ka webb & tryck

Besök webbplatsen

Hälsa55+

Ny grafisk profil och lättsam webbplats

I samband med att Hasse bytte namn på företaget tog vi gram en helt ny grafisk profil.

Vi använde oss av olika blå nyanser för att skapa en avkopplad känsla på hemsidan. Hasse träffade vår fotograf i en studio för att ta nya profilbilder som används genomgående på hemsidan för att skapa tillit och en personlig känsla.

Vad tycker Hälsa 55+ om resultatet?

Fotografering

En viktig aspekt med den nya hemsidan till Hälsa 55+ var att skapa en personlig känsla och transparens.

Vi ville framhäva Hasse som driver företaget för att enkelt visa upp den personliga kopplingen till kunden och valde därför att göra en fotografering med Hasse hos vår fotograf. Tilltalande profilbilder på Hasse används genomgående på hemsidan för att skapa denna personliga känsla.

Hälsa55+

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt

Skicka förfrågan