Ny Webbplats till Proplatt

Kompetens och effektivitet är grunden till företaget Proplatts framgång. Det är också det som företaget vill lyfta fram och förknippas med på sin nya hemsida.

Professionell och sökmotoroptimerad hemsida

Med lång erfarenhet inom stambyte och badrumsrenovering samt uppdragsgivare som HSB, Oscar Properties mfl behövde Proplatt en hemsida som får dem att framstå som ett storföretag.

Proplatt bestämde sig för att bygga en ny hemsida och kontaktade KA Webbyrå.

KA Webbyrå hjälpte till med att ta fram högupplösta bilder och en ny logga till Proplatt. Utöver att hemsidan ska vara designmässigt snygg vill Proplatt att de hittas när bostadsrättsföreningar och inköpare gör en Googlesökning på företag som arbetar med stambyte och avlopp i Stockholm.

Genom att skapa en rak och tydlig struktur för de olika tjänstesidorna skapade KA Webbyrå rätt förutsättning för att kunna vidareutveckla samarbetet med att få rätt trafik och besökare till hemsidan.

Sökmotoroptimering för att nå rätt målgrupp

Proplatt arbetar med stambyte och badrumsrenovering mot både större och mindre bostadsrätts- och hyresfastigheter. Proplatt önskade förbättra synligheten för deras sökord ”Stambyte”, ”Stambyten i Stockholm”, ”Stambyte avlopp”, ”Stambyte bostadsrätt”, ”plattsättning”, ”byggnation”.

Därför har Proplatt valt att ta hjälp av KA Webbyrå med en löpande SEO-strategi där vi skapar olika landningssidor på proplatt och sökmotoroptimerar dessa för att förbättra deras position i sökresultatet.

Proplatt klättrar stadigt upp i resultatet för sina tjänster och målet är att ranka på sida ett dit den största delen av trafiken går.

Vill du också ha hjälp med sökmotoroptimering för din hemsida?

Välkommen att kontakta oss på KA Webbyrå för en digital strategi och analys av din hemsida. Maila hej@kawebb.se eller ring 08 – 556 212 70

Om Proplatt

Det Tyresöbaserade företaget är etablerade inom byggnation, stambyte och plattsättning. Förutom de ca 1 000 plattsättningar de genomför varje år så sitter de på en enorm kompetens inom stambyte och byggnation. När de anlitas för att göra ett stambyte följer det rutinerade företaget en tydlig process på hur ett stambyte ska genomföras på rätt sätt. De utför arbeten mot såväl enskilda beställare och stora uppdragsgivare som underentreprenör eller totalentreprenör. Proplatt är stolta över att alltid hålla toppkvalitet på både arbetet de utför sin erfarna personal. Oavsett område ser de till att alla anställda har den senaste kunskapen inom sitt område och utbildar sina anställda med jämna mellanrum för att du ska få bästa möjliga resultat.

De besitter självklart behörigheterna som krävs för arbeten i våtrum och de är även medlemmar i PER, behöriga i BKR Vattentäta våtrum och har även auktoriserade VVS-installatörer enligt Säker vatten. Proplatt är som sagt kända inom Stockholmsområdet och har verkligen förtjänat sitt rykte för sin kompetens inom alla sina områden.

Besök webbplatsen
Läs vidare
Läs mindre

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.