Drift & förvaltning

Underhåll och service för er WordPress webbplats

Underhåll av din webbplats

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi kan webb bättre än dig. Låt oss därför sköta din webbplats så du kan ägna dig åt din verksamhet (vilket du kan betydligt bättre än oss).

Våra servrar driftar er webbplats och vi har koll på att allt fungerar som det ska. Du kan känna dig trygg med att din WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

I vår WordPress service ingår det mesta. Läs vidare nedan för det som ingår.

Därför WP-service (WordPress-service)

Med WP-service genom oss blir vi er byrå som finns tillgänglig för er när ni har frågor och behöver hjälp. Vi tar hand om alla nödvändiga saker för att er webbplats ska fungera. Med en webbplats i WordPress är det viktigt att de olika versions-uppdateringarna görs för att sidan ska följa med utvecklingen och förbli säker. Vi sköter dessa uppdateringar åt er.

Er webbplats ligger på en Premium WordPress server för bra prestanda och säkerhet. I vår service ingår det att vi säkerställer driften och håller koll på att sidan laddar snabbt, är uppe, ej utsätts för hacking. Eftersom vi tar löpande backup på er webbplats och filer, kan vi återställa dessa.

Genom vår serverleverantör har vi skydd mot DDoS-attack och garanti vid hacking. Om ni skulle utsättas för ett angrepp återställer vi er sida utan kostnad. Samma sak gäller om ni råkar göra fel vid uppdatering och det resulterar i fel på sidan. För att WP-service ska fungera behöver er webbplats ligga på våra servrar så vi kommer åt dess filer, kan göra backup, versionsuppdateringar m m.

Detta ingår i WP-service:

Drift av er webbsida på Premium WordPress-webbhotell:
Vi hostar våra WordPress-webbplatser på servrar med specialisering på WordPress för maximal hastighet.

Daglig backup av er webbplats:
Vi gör daglig backup av er webbplats, filer och databas för er trygghet. Om något skulle strula med er webbplats kan vi snabbt återställa till senaste version.

Löpande versionsuppdatering av WordPress, tema och plugins:
WordPress, tema och plugins uppdateras kontinuerligt med nya versioner gällande både säkerhet och funktionalitet. Vi hanterar dessa uppdateringar åt er genom vårt centrala management-system.

Bevakning av webbsidans driftstatus (hastighet, säkerhet och upptid):
Genom vårt centrala management-system har vi översikt över er webbplats driftstatus och får löpande rapporter om något är fel med den för att snabbt kunna åtgärda eventuella problem.

SSL-certifikat = https:// för en säker domän och webbplats:
SSL-certifikat ingår till din webbplats för att trafiken ska vara krypterad.

Anpassning av er administrationspanel:
Vi anpassar administrationspanelen efter era önskemål för att ni enkelt ska kunna hantera webbplatsens texter och bilder för dess olika menysidor. Vi guidar och support även er i WordPress-panelen vid behov.

Uppdatering av ert innehåll
Om ni vill ha hjälp med att få in era klara texter och bilder ingår upp till 1 tim fri text- och bilduppdatering per månad av er webbsida.

Domän-registrering/förnyelse:
Om ni önskar få hjälp med den årliga förnyelsen av domänen kan ni flytta den till vår domänhanterare. Vi lägger in en automatisk förnyelse av domänen för att säkerställa att förnyelse sker. Behöver ni registrera en ny domän hjälper vi er även med det.

KA Webbyrå är WP Engine member partner. WP Engine är en kombination av teknisk innovation och ett prisbelönt team av WordPress-experter som är betrodda av över 70 000 företag i 130 länder.

Läs mer här

Hur kan vi hjälpa dig?