Partners

Certifierad Google Ads Partner och WP Engine Agency Partner

Google Ads-certifiering är en professionell ackreditering som Google erbjuder personer som uppvisar kunskaper i grundläggande och avancerade aspekter av Google Ads. Med en Google Ads-certifiering visar vi på KA Webbyrå att vi har professionell ackreditering från Google inom onlineannonsering.

Med certifieringen visar vi våra expertkunskaper. Utöver andra krav, måste ett företag ha minst en Google Ads-certifierad person för att få något av märkena. För att bli Google Ads-certifierad behöver man klara testet “Grunderna i Google Ads” samt ett av de övriga annonseringstesterna som finns tillgängliga via Academy for Ads. De ytterligare testerna är: Sökannonsering, Displayannonsering, Mobilannonsering, Videoannonsering och Shopping-annonsering.

Läs mer om oss som Google partner

KA Webbyrå är WP Engine member partner. WP Engine är ett Amerikanskt företag som ägs och drivs av WPEngine Inc. Företaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Austin, Texas. Men de har även kontor i San Francisco, San Antonio, London, och Limerick på Irland.

WP Engine är en kombination av teknisk innovation och ett prisbelönt team av WordPress-experter som är betrodda av över 70 000 företag i 130 länder. Företagets fokus på WordPress som plattform har resulterat i webhosting med maxprestanda.

Besök vår partnersida på WP Engine

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.