Partners

Professionell betallösning och e-post för ert företag

Tryggt och enkelt som kund

Vi är en helhetsleverantör. Utöver att designa och utveckla webbplatser i WordPress tillhandahåller vi även webbhotell, e-post, betallösning och personlig support för er webbplats.

Genom våra partners Dustin AB och Klarna Bank AB erbjuder vi er en helhetslösning för er verksamhet med professionell e-post med Office 365 genom Dustin AB och flera olika betallösningar genom Klarna AB.

Google Ads-certifiering är en professionell ackreditering som Google erbjuder personer som uppvisar kunskaper i grundläggande och avancerade aspekter av Google Ads. Med en Google Ads-certifiering visar vi på KA Webbyrå att vi har professionell ackreditering från Google inom onlineannonsering.

Med certifieringen visar vi våra expertkunskaper. Utöver andra krav, måste ett företag ha minst en Google Ads-certifierad person för att få något av märkena. För att bli Google Ads-certifierad behöver man klara testet “Grunderna i Google Ads” samt ett av de övriga annonseringstesterna som finns tillgängliga via Academy for Ads. De ytterligare testerna är: Sökannonsering, Displayannonsering, Mobilannonsering, Videoannonsering och Shopping-annonsering.

KA Webbyrå är WP Engine member partner. WP Engine är ett Amerikanskt företag som ägs och drivs av WPEngine Inc. Företaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Austin, Texas. Men de har även kontor i San Francisco, San Antonio, London, och Limerick på Irland.

WP Engine är en kombination av teknisk innovation och ett prisbelönt team av WordPress-experter som är betrodda av över 70 000 företag i 130 länder. Företagets fokus på WordPress som plattform har resulterat i webhosting med maxprestanda.

Besök vår partnersida på WP Engine

Betallösning till er webbplats

Via vår partner Klarna Bank AB hjälper vi er att koppla på de största betallösningarna till er webbplats – i en enda integrerad lösning.

Klarna Checkout – heltäckande betallösning

Klarna Checkout samlar de största betalningsalternativen i en enda integrerad lösning – helt anpassad efter just era behov. Klarna Checkout gör det enkelt för konsumenten att handla med ett fåtal uppgifter, vilket ger er möjligheten att maximera försäljningen i er webbutik. Lösningen placeras i er webbshop och ni får samma kassa som flera av Sveriges största webbutiker. Det är dessutom väldigt smidigt att handla via mobilen. Klarna tar ingen startkostnad för sin checkout utan priset är per köp.

Se prislista

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.