Fotografering

Skapa ärlighet genom riktiga bilder på er webbplats

Professionell fotograf

Vår fotograf Sauman Agerberg har 20 års erfarenhet av fotografering åt företag och organisationer.

Hennes uppdrag har varit allt i från glossiga modellfotograferingar för magasin i London till små familjeföretag djupt inne i de småländska skogarna. Där av hennes breda kunskap inom fotograferande.

Det kan lika gärna vara ett kontor som en byggarbetsplats. Då Sauman är stylist och gått på Berghs (School of communication) och lärt sig mycket om kommunikation och marknadsföring så anpassar hon alltid varje fotografering till kundens behov och budord.

Sauman NG Agerberg, Fotograf
+46 (0) 8-556 212 70
foto@kawebb.se

Storytelling av er verksamhet

Hon jobbar gärna med storytelling och anpassar era bilder efter era budord men även efter vad era kunder vill se på bild. Hon läser snabbt av omgivningen och är erfaren i vilka vinklar och ljussättningar hon ska arbeta med. Våra kunder anlitar henne flitigt för att få en helhet och en superprofessionell webbplats. När vi bygger en webbplats arbetar vår fotograf nära webbdesignern och tar fram koncept och bildspråk som förstärker ert varumärke.

Med (riktiga) egentagna foton från er verksamhet skapar ni en webbplats som är äkta. Jämfört med att köpa in ”stock foto” som är opersonliga och som likaväl kan poppa upp på era konkurrenters webbplatser.

Fria bildrättigheter

Det bästa av allt är att fria bildrättigheter ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m. Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter har som snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

Läs mer om Sauman

Du kan också läsa om Saumans andra fotograferingstjänster:

Hur kan vi hjälpa dig?