Verksamhetsfotografering

Med rätt bilder skapar ni ett förtroende

Rätt verksamhetsbilder säger mer än tusen ord

Fina bilder på sin verksamhet är en viktig detalj för att kunden skall känna förtroende, och ett sätt att visa att man är ett seriöst bolag som stolt kan visa upp sin verksamhet.

När man fotograferar miljöbilder så är det väldigt viktigt att få en känsla i bilden. Vår fotograf hjälper oftast till med styling för att uppnå bästa resultat. Det är viktigt att verksamhetens budord lyser igenom bilderna för att kunna förmedla en starkare känsla.

Sauman NG Agerberg, Fotograf

+46 (0) 8-556 212 70
foto@kawebb.se

Exempel på proffsiga miljöbilder

Här nedan visas ett urval av verksamhetsbilder som är tagna på Nybrokliniken. Dessa bilder och fler verksamhetsbilder finns på nybroklinikens webbplats som vi på KA Webbyrå utvecklat. Vi har även skapat en ny logotyp och företagsfilm.

Stor skillnad i bildupplevelse

Exempelbilden här under visar före och efter. Före-bilden är tagen hos ett annat företag med kundens mobilkamera efter att kunden har stylat bordet med blå karameller och en svart visitkortshållare. Då lokalen styrs av inomhusljus som är gult så bildas en gulaktig hinna över bilden. Vår fotograf har fotograferat efter-bilden. Med hjälp av extra ljussättning får bilden ett mer naturligt ljus. Hon har även tagit rekvisita som finns i rummet och lagt visitkortet i en av kundens glasskål för att ge en mer exklusiv känsla till bilden.

Fria bildrättigheter

Det bästa av allt är att fria bildrättigheter ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m. Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter har som snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

Du kan också läsa om våra andra fotograferingstjänster:

Hur kan vi hjälpa dig?