Porträttfoto

Kunderna känner er genom era medarbetare

Bra porträtt – en självklarhet

Porträttfoto/Medarbetarbilder är ett utmärkt sätt att lyfta fram företagets viktigaste resurs – alla de personer som varje dag arbetar och sliter i företagets namn.

Det är svårt att få en känsla för ett företag men desto lättare att få en känsla för människorna bakom ett förtag. Därför är det viktigt att ha bra bilder på medarbetarna och locka kunden till att boka eller köpa er tjänst så att ni inte förlorar era kunder till era konkurrenter.

Sauman NG Agerberg, Fotograf
+46 (0) 8-556 212 70
foto@kawebb.se

Fotografen lyfter fram din personlighet

Några vanliga reaktioner från kunder när frågan om porträtt och medarbetarbilder kommer upp är:

– Jag blir så dålig på bild.
– Jag är inte van att posera framför kameran.

Sanningen är den att alla kan bli bra på bild och det är upp till fotografen att bevisa detta! Det är upp till fotografen, som har ögonen mot dig, att styra din kroppsposition och ditt uttryck för att få fram ödmjukhet och glädje i dina ögon. Det är inte du som skall prestera och du behöver inte känna någon press. Porträttfotografering är en glädjefylld upplevelse.

Lättare styling av vår fotograf ingår

Vid porträttfotografering hjälper även vår fotograf till med lättare makeup och styling, då hon, utöver att vara fotograf, även är utbildad makeup-artist.

Och så här kan det se ut

Nedan är ett urval på nöjda kunder som Sauman har fotat. Med bra personporträtt/medarbetarbilder visar ni era kunder att ni är ett företag som satsar på kvalitet rakt igenom.

Fria bildrättigheter

Det bästa av allt är att fria bildrättigheter ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m. Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter har som snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

Du kan också läsa om våra andra fotograferingstjänster:

Hur kan vi hjälpa dig?