Om fotografen

En människokännare som är mer än bara fotograf

Hej bästa företagare

Jag heter Sauman och har en lång och synnerligen gedigen karriär att utgå från, både i Sverige och internationellt. Under mina 20 år som fotograf har jag arbetat som modefotograf, pressfotograf och var en av grundarna till Sveriges första och största make-over företag, The Studio.

Sauman NG Agerberg, Fotograf
+46 (0) 8-556 212 70
foto@kawebb.se

Nöjda och glada kunder – såklart!

Mina kunder säger att jag har en förmåga att få människor att slappna av framför kameran, det blir jag glad av att höra för det är ju mitt jobb att se till att varje person ska hamna i en känsla där man slappnar av och har roligt under fotosessionen. Alla kan bli bra på bild, det är bara att ge det lite tid och arbeta rätt med varje person utifrån deras personlighet. Det har lett till spännande uppdrag och återkommande kunder i alla branscher.

Fria bildrättigheter

Det bästa av allt är att fria bildrättigheter ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m. Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter har som snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

Du kan också läsa om våra andra fotograferingstjänster:

Hur kan vi hjälpa dig?