WordPress Webbyrå

Vi använder oss av WordPress när vi utvecklar

Vi är en WordPress Webbyrå

När man ska bygga en ny webbplats finns det olika sätt att göra det på. Vad ska man tänka på och hur hanterar man uppdateringar av den färdiga webbplatsen?

För att kunna underhålla en webbplats utan att behöva vara programmerare behöver man ett Content Management System (CMS), vilket betyder innehållshanteringssystem. Genom WordPress loggar man enkelt in på panelen och kommer åt att administrera webbplatsens texter, bilder och filer. Här listas fördelarna.

webbutveckling

Fördelar med webbplats i WordPress

Om du tycker att användarvänlighet, webbdesign och sökmotoroptimering är viktigt har du kommit rätt. WordPress har nämligen en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är stora.

WordPress plattform är väl beprövad och idag byggs 31 procent av alla webbplatser i WordPress, enligt wordpress.org. Det pågår en ständig utveckling och därför är säkerheten väldigt bra. Tack vare flexibiliteten är det mesta möjligt i WordPress.

Med WordPress kan du bygga allt från enkla presentationssidor till webbplatser med E-handel, komplexa system så som bokningssystem, kalendrar, Sociala medier funktioner mm. Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget.

KA Webbyrå – webbdesign i Stockholm

KA Webbyrå är en webbyrå i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Vi är specialiserade på att designa och utveckla webbplatser i WordPress. Vi skapar webbplatser åt företag och organisationer och har lång erfarenhet av webbdesign i flera olika nischer.

Hur kan vi hjälpa dig?