Copywriting

Välarbetade texter med fokus på SEO

Strategisk copywriting

Våra duktiga copywriters börjar med att lära känna er och verksamheten. Först när vi vet vilka ni är, kan rätt språk väljas som når era kunder.

Vi arbetar med allt från enstaka konceptidéer till ett komplett innehåll för webbplatser.

SERP är den resultatsida som en söktjänst som t ex Google visar när man gör en sökning. Resultatet presenteras t ex som en lista med webbsidor som matchar sökorden. Här syns bl a den titeln, beskrivningen av sidans innehåll (metabeskrivningen) och en länk till sidan. Vi hjälper er att skapa rätt titlar, beskrivningar och huvudrubriker för era menysidor så de hamnar högre upp i sökresultatet.

Copywriting

Bättre texter och SEO till er webbplats

Boka en tid med vår copywriter som får bekanta sig med er och verksamheten. Ni kommer sedan fram till vad som behöver göras och copywritern tar sedan fram en tidsuppskattning.

Tre paket efter ert behov:

  1. SEO-copy av webbplatsens titlar, metabeskrivning och huvudrubrik H1.
  2. Nya texter från grunden.
  3. Putsning av befintlig text.

1. SEO-copy av titlar, metabeskrivning och huvudrubrik H1:

I detta paket ingår det viktigaste för att er webbplats ska vara mer än en snygg presentation. Här arbetar vi direkt i er WordPress webbplats panel och skriver rätt Titlar och Metabeskrivning, kontrollerar så att H1 rubrikerna är rätt och anpassar varje menys introtext så den matchar er titel och Metabeskrivning.

Detta är väldigt viktigt för att era ni ska hamna bättre i Googleresultatet när era besökare söker efter era tjänster.

Ingår: Bra Titlar, Metabeskrivning och H1 på webbplatsens sidor. Anpassning av introduktionstexterna så de matchar Titel och Metabeskrivning.


2. Nya texter från grunden:

Ofta behövs en utomstående för att kunna se ert företag ur en kunds synvinkel. Oavsett om ni behöver texter till en ny webbplats eller om ni vill få nya texter till er befintliga hjälper vi till.
Vår copywriter gör en analys och intervju med er och skriver texter efter era önskemål.

Ingår: Analys och telefonintervju, textskrivning med fokus på intressanta rubriker. Skapande av rubriker för H1 som är viktigt för bra indexering på Google.


3. Putsning av befintlig text:

Vår copywriter utgår från era befintliga texter på er webbplats. Eftersom Google söker igenom innehållet på en webbplats när någon gör en sökning är det viktigt att texterna är uppbyggda rätt och innehåller de fraser och ord som eftersöks. Här putsar vi upp era befintliga texter och ändrar dessa för att bli mer strukturerade och Google-vänliga.

Ingår: Putsning av befintlig text.

Ovanstående paket är efter hur stor webbplatsen i antal sidor och innehåll. Vi arbetar med offert efter genomgång och offerten är baserad på timmar som läggs ner.

Hur kan vi hjälpa dig?