Gruppfoto

Att ta ett gruppfoto är bra för teamet

Bra intryck för kunderna

Att ta ett gruppfoto är bra för teamet! Och det ger ett bra intryck för kunden att se ett samlat företag vars medarbetare låter sig fotograferas sida vid sida.

Vår fotograf har lång erfarenhet av att fotografera gruppbilder och hon upplever ofta att en gruppfotografering ökar hela teamets gruppkänsla – Både mentalt för alla enskilda individer och känslan som förmedlas i bild såklart!

Sauman NG Agerberg, Fotograf
+46 (0) 8-556 212 70
foto@kawebb.se

Fotografen lyfter fram din personlighet

Beroende på hur många man är i ett företag så brukar man välja att ta gruppfotot utomhus eller i på större yta. En gemensam ”dress code” är viktigt att tänka på så att bilden inte ser spretig ut. Alla bör ha liknande kläd- och färgval.

Lättare styling av vår fotograf ingår

Vid gruppfotografering hjälper även vår fotograf till med lättare makeup och styling, då hon, utöver att vara fotograf, även är utbildad makeup-artist.

Och så här kan det se ut

Nedan är ett urval på nöjda kunder som Sauman har fotat. Med bra gruppbilder visar ni era kunder att ni är ett starkt företag.

Fria bildrättigheter

Det bästa av allt är att fria bildrättigheter ges av vår fotograf. Detta innebär att ni får använda era bilder i alla era andra kanaler så som Sociala medier, annonser m.m. Ta chansen att boka en professionell fotograferingen samtidigt som ni gör er nya webbplats. Vi garanterar er att ni kommer ha en snyggare och mer personlig webbplats än vad era konkurrenter har som snickrat ihop sina bilder med mobiltelefonen.

Du kan också läsa om våra andra fotograferingstjänster:

Hur kan vi hjälpa dig?