Webbplats för resebyrå- och arrangörsförening

Skräddarsydd med medlemssidor för 300 anslutna reseföretag.

Omdesign och utveckling av ny webbplats och medlemssidor

Under hösten 2018 lanserade KA Webbyrå Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) nya webbplats, ett webbprojekt i nära samarbete som pågick under ungefär ett halvår.

SRF:s dåvarande webbplats innehöll mycket information men den var inte strukturerad eller uppdaterad sedan länge. Projektet startade därför med att vi tillsammans satte en ny struktur där vi separerade den vanliga informationen från medlemsinformationen med hjälp av en inloggningsfunktion.

Besök webbplatsen

”KA Webbyrå hjälpte oss på SRF – Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen att bygga en ny modern hemsida på ett proffsigt och bra sätt! Vi kan starkt rekommendera KA Webbyrå!”

Clara Rundgren, SRF

Medlemsbank med kontaktuppgifter och koppling till nyhetsbrev

Vi har arbetat fram en känsla på webbplatsen som ger ett professionellt, tydligt och självsäkert intryck.

Under sommaren arbetade SRF med att lägga in och skapa innehåll och vi på KA Webbyrå utvecklade och designade webbplatsen. Detta krävde god och tydlig kommunikation mellan oss. Vi skapade även ett nytt upplägg för medlemsregistret där man kunde söka, filtrera och exportera ut medlemmar. Vi byggde också upp detta som en medlemsbank med kontaktuppgifter och koppling till nyhetsbrev på baksidan så att SRF kan hantera sina medlemmar internt. Ett mycket lyckat projekt med tydlig kommunikation och bra samarbete.

  • Inloggning för ca 300 resebyråer och arrangörer
  • Hantering av medlemsregister och nyhetsbrev
  • Nyhets- och dokumentarkiv

Hur kan vi hjälpa dig?