Ny webbplats för FranklinCovey North

Hjälper organisationer att nå nya och bättre resultat, på ett hållbart sätt med starkt engagemang hos medarbetarna.

Omdesign och utveckling av ny webbplats

I december 2020 strax innan jul så lanserade vi FranklynCovey Norths nordiska webbplats. Ett webbprojekt med ett nära samarbete som pågick under ca 2 månader.

FranklinCovey North arbetar med några av Sveriges största företag i globala projekt – och med mängder av små och medelstora lokala företag, myndigheter, kommuner och organisationer. FranklinCovey har över 2000 medarbetare i mer än 100 länder.

Designen och läsupplevelsen

Franklincoveynorth.com är en informativ sida med mycket text och innehåll. Vi började med att kartlägga allt innehåll och sedan skapa bra inledning med en snabb och kortfattad förståelse för tjänsterna. På den gamla webbplatsen flödade texten på en vit bakgrund utan en bra disposition. Detta arbetade vi  mycket med genom att på den nya webbplatsen få in en hierarki och en bra disposition.

Fler språk

FranklinCovey önskade lägga till fler språk än svenska. Inledningsvis så önskade FranklinCovey svenska och finska men under projektet så skapade vi även sidor på engelska och norska.

Bildspråk

Webbplatsens bilder är färgsatta med många olika färger men är mycket bra originalbilder. På den tidigare webbplatsen så tog bilderna upp en stor yta vilket gjorde att man tappade fokus på det viktiga i texten. Vi arbetade med balansen mellan bilder och text så att läsaren inte tappade fokus på det som var viktigt på just den sidan.

Besök webbplatsen

Hur kan vi hjälpa dig?