Lackat & Klart

Lackat & Klart

Lackat & Klart – nu med hemsida förberedd för framtiden

För åtta år sen, innan smartphone hade slagit igenom, kom Lackat & Klart i Nacka till oss på KA Webb och ville ha en webbplats. Vi designade en hemsida som de blev jättenöjda med, och den har fungerat väldigt bra som en försäljnings- och marknadsföringskanal för företaget.

Men så hände något. Lackat & Klart började märka av att antalet besökare på hemsidan minskade. Det gick inte riktigt att förklara minskningen, men den var ett faktum.

Nu vände sig Lackat & Klart återigen till oss på KA Webb. Vi började med att studera besökstatistiken på hemsidan. Det visade sig att långt mer än hälften av besökarna surfade via mobil eller padda. Och för alla dessa kom den gamla hemsidan aldrig till sin rätt. Den gamla hemsidan var ju designad för att ses på dator.

Arbetet med den nya sajten satte igång. Lackat & Klart ville att den nya hemsidan skulle ta nytta av alla nya möjligheter som finns på internet. Framför allt skulle den se lika bra ut oavsett vad man surfade från för enhet, den skulle – som det heter med moderna termer – vara responsiv.

Vi skapade den nya webbplatsen i WordPress, ett av de vanligaste och populäraste publiceringssystemen för hemsidor idag. Hemsidor skapade i detta system har den fördelen att WordPress hela tiden följer internets framsteg och utveckling och gör löpande uppdateringar som utnyttjar dessa.

Nu kan Lackat & Klart vara säkra på att nya hemsidan kommer att hålla för framtiden. Och hemsidan kommer att vara lika lättläst och se lika fräsch ut oavsett varifrån man surfar.

Här kan du se resultatet. Kolla gärna i din mobil, på din padda och i datorn!Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ oss på Instagram @kawebb_se

Fri Rådgivning

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en webbstrateg

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.