Kunder

Nedan listas ett axplock av kunder vi hjälper i dagsläget

 

proplatt-logga

Proplatt

Proplatt är ett etablerat byggföretag inom stambyten, plattsättning och byggnation. Företaget utför sina uppdrag som totalentreprenör och underentreprenör inom stora och små entreprenader.

Proplatt AB utför stambyte i både bostadsrätts- och hyresfastigheter och huvudsakligen i Stockholm. Företaget utför uppdrag åt bland annat HSB och Oscar Properties och har stort yrkeskunnande. Då stambyten ställer höga krav på utförandet och säkerställande av lång hållbarhet utvecklar Proplatt sin personal löpande och innehar behövliga medlemskap & auktorisationer inom stambyten, plattsättning och byggnation.

För arbeten med tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen krävs behörighet enligt gällande branschregler. Dels för företaget och dels för den som utför arbetet. Proplatt är certifierad av BKR – Byggkeramikrådet för Behörig Våtrum. Företaget är även medlem i PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening och Proplatt följer PER,s Branschregler för våtrum.

När man utför ett stambyte i t ex en bostadsrättsförening är det viktigt att arbetet utförs fackmannamässigt. Som företag inom stambyten är Proplatt är ett auktoriserat VVS företag och uppfyller branschregler för säker vatteninstallation. Samtliga installationer är utförda enligt gällande branschregler, av auktoriserade montörer och arbetsledare anställda på ett auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnats till beställaren. Läs mer om Proplatt och säker vatten här.

Proplatt är även medlem i Byggföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Byggföretagen arbetar för att höja branschens anseende genom att värna om god affärssed och kvalitet i byggandet.

Vi på KA Webbyrå har hjälpt Proplatt med en ny modern webbplats i WordPress. Vi hjälper också Proplatt med sökmotoroptimering – SEO, där vi gör ett löpande arbete för att de ska placera sig högre med vissa utvalda sökord. I arbetet med sökmotoroptimering skapar vi specifika landningssidor för Proplatts tjänster och ser till att de blir relevanta i innehåll och länkningar för att företagets hemsida https://proplatt.se/ ska klättra i sökresultatet på Google och övriga sökmotorer. KA Webbyrå har samarbetat med Proplatt länge och hjälper företaget med deras närvaro online.

 

 

logotyp-Ferato Bygg AB

Ferato

Ferato bygg är ett byggföretag som erbjuder tjänster inom snickeri, betong och bygg. Med lång erfarenhet inom byggbranschen hjälper dom både privatpersoner och företag med deras olika behov. Något som utmärker Ferato gentemot andra i branschen är deras helhetslösningar där de har en förmåga att ta in små som stora projekt. Läs mera om Ferato – snickeri, betong och bygg.

 

 

Logo

Däckbutiken Stockholm

Vi har hjälpt Däckbutiken Stockholm med en ny modern webbplats i WordPress samt Google Ads/Sökmotoroptimering. Däckbutiken Stockholm hjälper sina kunder med däckbyte, däckhotell och däck & fälgar. Deras ambition är att ge sina kunder den bästa servicen och upplevelsen för varje kundbesök. Däckbutiken Stockholm har varit verksamma sedan 1990 med sina tjänster.

 

 

Byggkompaniet i Boo

Byggkompaniet i Boo

Byggkompaniet i boo är ett byggföretag som erbjuder olika typer av renoveringar i både kök och badrum. De arbetar med både stora som små kunder, privatpersoner och företag som söker behöver hjälp. Ambitionen är att med hjälp av kundens önskemål skapa ett bra resultat som håller hög kvalité.

Hur kan vi hjälpa dig?