KA Webbyrå går på Dustin Expo 2019

Publicerat: 22 mars, 2019 |  Kategori: KA Webbyrå

Som partner till Dustin är det en självklarhet att vi på KA Webbyrå har besökt mässan i Ericsson Globe. Med IT-branschen samlad under ett och samma tak kunde vi lyssna på föreläsningar, besöka montrar och prata med nya intressanta personer. Väldigt spännande mässa som vi kommer besöka igen.

Vad är Dustin Expo?

Dustin Expo är en större IT-mässa som sträcker sig över tre dagar. Under mässan samlas människor från hela Sverige för att lyssna och prata om allt inom IT. Det bjuds på presentationer och demonstrationer av nya tjänster, produkter och föreläsningar. De två första dagarna på mässan är enbart till företagare och sedan bjuds konsumenterna in på den tredje dagen. Det är cirka 80 stycken av branschens främsta tillverkare som föreläser och presenterar. Varje år samlas omkring 10 000 besökare för att ta del av alla produkter, tjänster och expertrådgivare.

I år arrangeras mässan 21-22 mars i Ericsson Globe där marknadens ledande tillverkare har spridit ut sig runt om i mässan. Det finns mycket att lära sig oavsett om man har IT-utmaningar eller enbart vill finslipa sina digitala kunskaper.

En bild från mässan som visar företagen och montrarna med tillhörande produkter och tjänster. I mitten av mässan hölls föreläsningar från experter inom olika IT-områden.

Ishtar Touailat var en av talarna på Dustin Expo och är innovationschef på Tieto.

Ishtar pratade om digitalisering och hur människor och mångfald kan skapa innovation. Genom att våga testa nya digitala strategier har Ishtar skapat enormt med värde både internt och också för deras kunder. Mycket spännande föreläsning som tog upp hur man ska tänka i framtiden kring innovation.

Även fast det var mässa smög KA teamet in lite jobb på läktaren. Ibland kan det vara skönt att byta miljö.

Summering av mässan

Väldigt intressant mässa med mycket spännande föreläsningar. För de som är intresserad av IT och digitalisering tycker vi på KA Webbyrå att det är värt ett besök. För mera information om mässan och talarna kan du besöka sidan Dustin Expo.

kawebb

Webbyrå i Stockholm med fokus på WordPress