Webbyrå som kan WordPress

Webbyrå i Stockholm som är specialister på WordPress

Vi hjälper er att lyckas med er digitala närvaro i WordPress.

Vi har stor vana av att utveckla professionella webbplatser i WordPress. Om du tycker att användarvänlighet, webbdesign och sökmotoroptimering är viktigt har du kommit rätt. WordPress har nämligen en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är stora.

Plattformen är väl beprövad och idag byggs cirka 20 procent av alla webbplatser i WordPress. Det pågår en ständig utveckling och därför är säkerheten väldigt bra.

Tack vare flexibiliteten är det mesta möjligt i WordPress. Vi kan bygga webbshopar likväl som komplexa system som kopplas mot dina egna interna.

Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget.

När vi bygger en webbplats i WordPress är arbetsprocessen enkel och straight forward. Det handlar om ett samarbete mellan dig och designern. Du godkänner ett förslag och sedan börjar byggandet av webbplatsen. Vi anpassar bild och text efter din design och du kan sedan administrera och redigera i verktyget.

I slutet av arbetsprocessen görs flera kontroller. Vi kontrollerar kompatibilitet mellan olika webbläsare. Då vet vi om din webbplats fungerar och ser likadan ut oavsett den dator eller det program som användaren har.

Nu är din webbplats färdigbyggd i WordPress och färdig att användas!

Vill du veta mer om WordPress?

Boka in oss på ett möte redan idag!

Re-branding till en av Hammarby Sjöstads pärlorWebbplats

Komplex webbplats goes simpleWebbplats

Skicka förfrågan