Webbyrå som kan WordPress

Webbyrå i Stockholm som är specialister på WordPress

Vi hjälper er att lyckas med er digitala närvaro i WordPress. Vi har stor vana av att utveckla professionella webbplatser i WordPress. Om du tycker att användarvänlighet, webbdesign och sökmotoroptimering är viktigt har du kommit rätt. WordPress har nämligen en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är stora.

Bli kontaktad

Vi vill gärna berätta mer om hur vi kan hjälpa er att skapa fler affärer genom er webbplats. Fyll i ditt telefonnummer eller e-post nedan för en fri konsultation med vår webbstrateg.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Webbpaket för alla

För att ni ska känna er trygga att anlita oss paketerar vi alltid webbplatsen för att ni ska känna er trygga med var ni får av oss och vad det kostar redan innan vi sätter igång.

Tidigare uppdrag

Vi har genom åren hjälp många av våra kunder ta steget in i digitaliseringen och skapa affärer genom sin webbplats. Se ett urval av våra referenser nedan och läs vad våra kunder säger om oss.

WordPress plattform är väl beprövad och idag byggs cirka 20 procent av alla webbplatser i WordPress. Det pågår en ständig utveckling och därför är säkerheten väldigt bra.

Tack vare flexibiliteten är det mesta möjligt i WordPress. Vi kan bygga webbshopar likväl som komplexa system som kopplas mot dina egna interna.

Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget.

När vi bygger en webbplats i WordPress är arbetsprocessen enkel och straight forward. Det handlar om ett samarbete mellan dig och designern. Du godkänner ett förslag och sedan börjar byggandet av webbplatsen. Vi anpassar bild och text efter din design och du kan sedan administrera och redigera i verktyget.

I slutet av arbetsprocessen görs flera kontroller. Vi kontrollerar kompatibilitet mellan olika webbläsare. Då vet vi om din webbplats fungerar och ser likadan ut oavsett den dator eller det program som användaren har.

Nu är din webbplats färdigbyggd i WordPress och färdig att användas!

Följ oss på Instagram @kawebb_se

Fri Rådgivning

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en webbstrateg

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.