Webbyrå som kan WordPress

Webbyrå i Stockholm som är specialister på WordPress

Vi hjälper er att lyckas på online med WordPress.

Är du bekant med verktyget sedan tidigare eller av någon annan anledning vill att vi bygger sidan i wordpress så är det inga problem.  Som ett första steg ser vår designer på hur du vill presentera företaget och kommer också med designförslag. Vi har stor vana av att utveckla professionella hemsidor i wordpress och ser till att de även är sökmotoroptimerade och ger dig besökare.

När du har godkänt designförslaget påbörjar vi på webbyrån ”bygget” av hemsidan samtidigt som vi registrerar eller flyttar över ditt domännamn och sätter den i drift. Vi lägger in bilder och de första texterna åt dig anpassade efter din design & layout, sen kan du själv enkelt gå in och ändra text och bild med administrerings-verktyg.

När vi på webbyrån har färdigbyggt din hemsida så kontrolleras den för kompatibilitet mellan de olika webbläsare (vi försäkrar oss alltid om att din hemsida fungerar och har samma funktioner & utseende oavsett vilken typ av dator eller program som användaren sitter vid). Nu är din hemsida tillgänglig för alla på nätet!

Telefonsupport

Vi erbjuder självklart telefonsupport. Vid akuta kriser har vi på webbyrån en ”VIP-support” där våra webbyrå-tekniker kan gå in och fjärrstyra just din dator  via internet och åtgärda problemet eller göra förändringar. Vi tar självklart en daglig backup på din hemsida så att ingenting raderas av misstag.

Utveckla en befintlig webbplats i WordPress

För dig som användare är verktyget mycket enkelt att använda och det finns många plugins och teman att välja mellan. Om du vill ha hjälp att designa en egen template eller utveckla en egen plugin så har vi kompetens inom företaget. Kanske har du idag en befintlig webplats som du vill flytta till en modernare miljö så kan ordna det.

Vi kan även gå igenom att sajten är sökmotoroptimerad så att den syns på ett bra sätt i sökmotorer som Google.

Detta ingår alltid i våra hemsidor

  • Unik design och wordpress tema
  • Webbhotell och support
  • Uppdateringsverktyg
  • Eget domännamn (ex. dittforetag.se)

Boka ett WordPress-möte för mer information

Stärk din digitala närvaro!

Vi är en webbyrå som bygger webbsidor i WordPress. Genom bra design och sökmotoroptimerade hemsidor hjälper vi er att få fler affärer. Skicka in din förfrågan så återkommer vi omgående.