Webbdesign

Strategisk digital form

Webbdesignprocessen

Vårt samarbete börjar alltid med en workshop där vi analyserar ert varumärke, kunder, konkurrenter och de kandidater ni vill attrahera.

Här gör vi en produktionsplanering och sätter deadlines. Vi gör listor på vad som behöver göras och delegerar det till varandra. 
Vi tror att ett nära samarbete med kunder skapar bättre hemsidor, därför involverar vi er i vårt arbete och ni får vara med i hela processen.

Vi bygger hemsidor som arkitekter bygger byggnader. Först gör man skisser och skelett, jobbar strategiskt för att skapa bättre kommunikationslösningar.
Sedan börjar man med finslipningar och fyller på hemsidan med vackra designlösningar och innehåll.

Några av våra kunder önskar att drifta sina hemsidor själva medan andra anlitar oss som vaktmästare för deras produktioner. Hur vill du ha det?

WordPress

WordPress är i grunden ett blogg-verktyg och numera ett av världens mest använda CMS-verktyg som används av alltfler företag och mediabyråer. Det är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på användarvänlighet, webbdesign och sökmotorer. KA Webb är en webbyrå i Stockholm som är specialiserade på WordPress.

Allt fler kunder efterfrågar WordPress som sitt CMS system, det beror på flera faktorer. Bland annat handlar det om att det är enkelt att uppdatera och drifta. 20% av alla hemsidor är gjorda via WordPress så det finns många som behärskar verktyget. Det är flexibelt och kan flyttas mellan olika servrar.

Att kompromissa bort detaljer i webbdesign har aldrig varit vår starka sida, därför föredrar vi att bygga WordPressteman från grunden. Inga färdiga mallar, inga tunga moduler som saktar ner er hemsida.

Konverteringsgrad

Det sägs att de hemsidor med högst konverteringsgrad är de som varken överraskar eller får besökaren att behöva fundera. Men om vi bara ger besökaren det de förväntar sig, hur ska vi då hålla deras intresse uppe? Det handlar alltid om en balans mellan att skapa resultat och leverera vacker design som skapar intresse och nyfikenhet.

Systemutveckling

När vi ska utveckla ett nytt system åt våra kunder så börjar vi alltid med att ha en workshop där vi skapar en strukturerad kravspecifikation innehållande de behov och önskemål som finns. Utifrån det arbetar vi fram skisser på hur systemet kan se ut och vad man kan göra. Vi har bland annat arbetat fram system för schemaläggning, komplicerade orderbeställningar, tidsbokning, CRM-system och finansiella system.

Boka ett möte med en av våra webbdesigners

Stärk din digitala närvaro!

Vi är en webbyrå som bygger webbsidor i WordPress. Genom bra design och sökmotoroptimerade hemsidor hjälper vi er att få fler affärer. Skicka in din förfrågan så återkommer vi omgående.