Webbdesign som ger dig fler kunder

Design av hemsidan

När du bokar ett möte med KA Webb webbyrå får du träffa din webbdesigner för att presentera och förmedla just din idé och dina tankar bakom din hemsida.

Tillsammans går vi igenom hemsidan och skapar en behovsanalys. Vilka känslor, intryck eller uppmaningar bör just din kund få när hen besöker din hemsida? Vilka funktioner kan vara passande? Bör din hemsida innehålla ett galleri eller ett bildspel? Hur vill du att kontaktformulär ska se ut eller vill du skapa en webbshop eller en blogg?

Våra sajter utmärks av att de är stilrena och snygga och vi vill konvertera besökarna så att ni får nya leads och kunder!

Specialister på webbdesign i WordPress

Professionell webbdesign i WordPress
KA Webb är specialister på WordPress och vi skapar våra egna teman – det innebär att vi har 100% kontroll över hur sajten ser ut men också att koden laddas snabbt vilket är en förutsättning för att Google ska ranka sajten högt i sökmotorer.

Designkrav på en modern webbplats

Det finns flera designkrav på en modern webbplats. En modern webbplats ska se bra ut på olika plattformar och anpassa sig efter skärmen (vara responsiv) så att användarna kan läsa informationen från surfplattor eller mobiler. Utöver de rent grafiska aspekterna ska även sökmotorer kunna läsa och indexera webbplatsen så att den får hög synlighet i Google.

Under de senaste åren har vi sett en del nya trender kring webbdesign som

  • Parallax scrolling där bakgrunder rör sig i olika hastigheter
  • Stora täckande bakgrundsbilder där mycket har fokus på översta delen av hemsidan och
  • Högre fokus på konverteringar dvs att få leads och kunder genom call-to-action knappar.
  • Responsiv design är numera en självklarhet och innebär att webbplatsen skalar sig bra för olika bildskärmar. Eftersom ungefär hälften av alla besök sker från mobilen är det här en viktig del när man designar en webbplats.
  • Typsnitt har blivit vanligare med udda och snyggare typsnitt.
  • One page design innebär att stora delar ligger på en sida.
  • Sökmotoroptimerad design – vilket innebär att man anpassar innehållet efter att sökmotorer som Google och Bing ska kunna läsa innehållet på ett bra sätt.

KA Webb – webbdesign i Stockholm

KA Webb är en webbyrå som finns strax söder om Stockholm. Vi har skapat hemsidor för många företag i Stockholms närorter och kommuner. Vi jobbar med små och mellanstora företag och har lång erfarenhet av webbdesign i flera olika nischer.

Boka ett möte med en av våra webbdesigners

Stärk din digitala närvaro!

Vi är en webbyrå som bygger webbsidor i WordPress. Genom bra design och sökmotoroptimerade hemsidor hjälper vi er att få fler affärer. Skicka in din förfrågan så återkommer vi omgående.