Webbutveckling i WordPress

Vi gör dig vacker på Internet

Webbutveckling & Produktion

Vårt samarbete börjar alltid med en workshop där vi analyserar ert varumärke, kunder, konkurrenter och de kandidater ni vill attrahera. Här gör vi en produktionsplanering och sätter deadlines. Vi gör listor på vad som behöver göras och delegerar det till varandra.

Vi tror att ett nära samarbete med kunder skapar bättre hemsidor, därför involverar vi er i vårt arbete och ni får vara med i hela processen.

Vi bygger hemsidor som arkitekter bygger byggnader. Först gör man skisser och skelett, jobbar strategiskt för att skapa bättre kommunikationslösningar. Sedan börjar man med finslipningar och fyller på hemsidan med vackra designlösningar och innehåll.

Några av våra kunder önskar att drifta sina hemsidor själva medan andra anlitar oss som vaktmästare för deras produktioner.

Webbstrategi

För att ditt företags webbplats ska skapa affärer är det viktigt att fokusera på rätt saker i uppstartsfasen. Den viktigaste frågan är vilken er målgrupp är och hur ni ska attrahera dem på mest effektiva sätt.

Tillsammans med er tar vi fram en strategi för hur ert företag ska synas på internet utifrån era förutsättningar.

– Vad ska finnas med och vad är överflödigt?
– Hur ska webbplatsen samarbeta med er närvaro på sociala medier

Gör en kostnadsfri analys av er hemsida för att få förbättringsförslag

Webbstrategi

Koncept & Design

Koncept & design

Vill ni få fler affärer genom er hemsida? Är er webbplats omodern, ej mobilanpassad och behöver ett ansiktslyft?
Tillsammans mer er tar vi fram en design och användarupplevelse som skapar affärer.

Dagens internetanvändare besöker din webbplats genom flera olika enheter (dator, surfplattor och mobiltelefoner). Se därför till att anpassa er hemsida därefter – vi hjälper er

Oavsett om ni har en väl definierad grafisk profil eller inte hjälper vi er att skapa en webbplats som speglar ert företag. På KA Webb brinner vi för snygg och tilltalande design och hjälper dig mer än gärna!

Låt oss tillsammans se över hur designen på er webbplats kan generera fler affärer.

Webbutveckling i WordPress

Med över 400 levererade webbplatser kan vi garantera att vi kan webbutveckling!
Oavsett om ni är ute efter e-handel, bokningssystem eller har andra behov, hjälper vi till.

När vi utvecklar webbplatser använder vi oss utav WordPress för att du ska kunna lita på att din webbplats är säkerställd för framtiden. WordPress är världens i särklass största webbverktyg för att skapa webbplatser.
Vad är WordPress?

Snabbhet, snabbhet, snabbhet! Din webbplats måste ladda snabbt för att besökaren inte ska tröttna och lämna. Vi ser till att den gör det!

Du kommer inte bli besviken av WordPress. Låt oss övertyga dig och visa dig enkelheten!

Webbutveckling i WordPress

Underhåll & WP-Service

Underhåll & WP-Service

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi kan webb bättre än dig. Låt oss därför sköta din webbsida så du kan ägna dig åt din verksamhet (vilket du kan betydligt bättre än oss).

Våra vps-servrar driftar din webbsida och vi har koll på att allt fungerar som det ska.
Du kan känna dig trygg med att din webbsida alltid uppdaterad efter senaste standard.

Nu sätter vi igång! Boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi er att förbättra er webbplats för att skapa fler affärer.

Stärk din digitala närvaro!

Vi är en webbyrå som bygger webbsidor i WordPress. Genom bra design och sökmotoroptimerade hemsidor hjälper vi er att få fler affärer. Skicka in din förfrågan så återkommer vi omgående.