Från design till färdig trycksak

Print & Trycksaker

Hur uppfattas ditt företag idag? Motsvarar ditt företags ”utseende” vad det kan leverera? Vi kan med trycksaker hjälpa dig att se lika bra ut som du är!

Från missinformativ röra till tydlighet

Vi hjälper dig att lyfta fram det viktiga budskapet i din kommunikation.

Med gjorda designuppdrag i alla dess former kan du känna dig trygg i vårt samarbete. Vi gör dagligen designuppdrag såsom tryckoriginal, visitkort, reklamblad, annonsproduktion, presentationsblad m m.

Behöver du hjälp med att ta fram kampanjmaterial eller en företagspresentation?

Visitkort

Ett visitkort är som ett handskak. En vacker design, rätt tjocklek och kvalitet på pappret, har alla en viktig roll i hur ert företag uppfattas.

Ofta är visitkorten en viktig del i ditt företags grafiska profil och en nödvändighet för att göra ett gott första intryck. Ett visitkort är inget digitalt som inte går att röra vid utan något verkligt som tolkas av våra känselsinnen.

Visitkort

Trycksaker

Trycksaker

Vi tar din kampanj från missinformativ röra till tydlighet. Lyfter fram kärnan i ditt erbjudande och förstärker det med bilder och text.

Vi tittar tillsammans på de marknadskanaler du vill nå ut i och tar fram annonser som är helt i linje med ditt varumärke. Kontorstryck är en vital del i det som förstärker varumärket inifrån ut. Här kan vi ta fram brevpapper och kuvert med tryck.

Flyers och reklamblad är ett effektivt sätt att skapa uppmärksamhet och medvetenhet hos kunden. Inför en kampanj kan detta stärkas med ett erbjudande.

Presentationsmaterial

Säljmaterial och presentationsmaterial av hög kvalitet är viktigt vid besök på mässor och kundmöten.

En företagspresentation i form av trycksaker skapar ett högt värde hos kunderna och visar att ni är måna om kvalitet genom hela varumärkets kedja.
I vårt arbete kan vi designa broschyrer, säljmappar och pärmar för er.

Presentationsmaterial

Välkommen till oss!

Vi presenterar oss gärna över en kopp kaffe. Skicka in din mailadress eller telefonnummer så bokar vi en tid. Vårt kontor är centralt beläget i Hammarby Sjöstad. Vi hörs!