Vi får ditt varumärke att synas bättre

Grafisk Design

Det är när ett varumärke vågar sticka ut som det blir unikt. För att skapa något unikt måste omvärlden förstås. Vi är din mentor för att du ska nå fram.

Ett genomgående koncept för all din kommunikation

Ett tydligt design- och färgkoncept ser till att skapa enhetlig kommunikation och förstärker den visuella delen av ditt varumärke.

Utifrån analyser och strategier tar vi fram din logotyp, designar visitkort och vackra företagspresentationer och andra trycksaker.

Grafisk Profil & Identitet

För att bli igenkänd så behöver man bli ihågkommen. För att bli ihågkommen så måste man bli igenkänd.

En enhetlig kommunikation handlar om att kommunicera olika saker på samma sätt vilket gör att det sätter sig bättre i mottagarens minne.
Helt enkelt, en grafisk identitet som ger ert varumärke mer plats att synas på.

Låt oss hjälpa ert varumärke kommunicera ert företag på rätt sätt

Grafisk Profil & Identitet

Logotyp

Logotyp

Ett bra företagsnamn i all ära, men en bra logotyp minns man ännu längre. Den är kärnan till all grafisk kommunikation för ditt företag. Så konsten ligger i att ta fram en logotyp som har hög igenkänning och är tidlös nog att överleva flera år framåt.

Er logotyp skall representera ert företag och fungera i många olika sammanhang och kommunicera affärsidén.

Vi på KA arbetar fram en unik logotyp för just ert företag. Logotypen levereras i olika versioner där vi tar fram regler för hur ni ska arbeta med exempelvis frizoner och vilka färgkombinationer som fungerar.

Kontakta våra grafiska designers för mer information

Välkommen till oss!

Vi presenterar oss gärna över en kopp kaffe. Skicka in din mailadress eller telefonnummer så bokar vi en tid. Vårt kontor är centralt beläget i Hammarby Sjöstad. Vi hörs!