Ciceron Projekt

Skillnaden mellan att flytta och gå vidare

Modern, responsiv webbplats

Ciceron Projekt är ditt företags personliga ledsagare inom flyttprojektledning och förändringsledning. Ciceron Projekt hjälper företag att effektivisera och planera leveranser och stödtjänster på vägen till en god och trygg arbetsmiljö.

Ciceron Projekt kontaktade oss i samband med att deras hemsida hade slutat att fungera. Problem hade uppstått på grund av en gammal version av WordPress samt att hemsidan inte uppdaterat på länge. Den tidigare hemsidan var inte mobilanpassad vilket gjorde att företaget tappade mycket trafik från mobiltelefoner. Ciceron Projekt var nöjd med den generella designen och känslan på hemsidan men vill göra om den till en mer modern framtoning.

Ciceron projekt, logotyp

Besök webbplatsen

Ciceron Projekt

Lätthanterad webbplats i WordPress

Efter konceptmöte med kund tog vi fram en ny struktur av hemsidan för att skapa ett enklare och tydligare flöde för besökaren. Vi skapade en uppdaterad design av webbplatsen med responsivitet (mobilanpassning) i fokus.

En viktig aspekt för Ciceron Projekt var enkelheten för dem att själva kunna uppdatera hemsidan löpande med innehåll, nyheter och referensobjekt. Med det i åtanke skapade vi en anpassad admin-panel för företaget där de enkelt kommer åt att redigera och skapa nytt innehåll. För att slippa problemet med att webbplatsen blir utdaterad, valde Ciceron Projekt att ta vårt WP-service paket. De slipper nu tänka på uppdateringar och säkerhet och kan istället fokusera på sin verksamhet.

Vad tycker Ciceron Projekt om resultatet?

Interaktiv Process-sida

Ciceron Projekt har en tydlig process de följer vid sina projekt.

Vi ville visa upp denna på ett tilltalande sätt och valde att skapa en sida för deras process med ett tydligt flöde och animeringar för de olika stegen. Med fullscreen-element för de olika delprocesserna skapade vi ett lättöverskådligt flöde utan störningsmoment. Självklart helt responsivt!

Ciceronprojekt

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa projekt

Skicka förfrågan