Ny E-handel till Jurida

Jurida vill utmana Sveriges juristbyråer som kan ha orimligt höga priser, genom att erbjuda avtal till ett av marknadens lägsta priser.

Ny webbplats

Jurida kontaktade KA Webbyrå för att få hjälp med en ny webbplats. Önskemålet var en webbplats som är enkel att uppdatera, informativ och tydlig för besökarna.

Jurida vill utmana Sveriges juristbyråer som kan ha orimligt höga priser, genom att erbjuda avtal online till ett av marknadens lägsta priser. Detta kan de göra på grund av att verksamheten är Online, vilket gör att de kan hålla sina kostnader nere och därmed ge bättre pris till sina kunder. Win-win!

jurida skriv avtal online

Om Jurida och avtal Online

Jurida är en rikstäckande digital juristbyrå som grundades med visionen att det ska vara enkelt att upprätta ett juridiskt korrekt avtal online och därmed förenkla vardagen för privatpersoner och företag i hela Sverige.

På Jurida är det alltid en jurist som upprättar avtalen. De använder sig aldrig av en dator eller script som skriver ditt avtal automatiskt. Genom att skriva ett mer personligt avtal, utesluts risken för att avtalet inte lever upp till lag- och formkraven, som i sin tur minskar riskerna för eventuella framtida tvister. Du kan bland annat skriva följande avtal online:

Besök webbplatsen
Samboavtal online, Jurida
Läs vidare
Läs mindre

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.