Ny Webbplats till HR Expert Kristofer Palmblad

Design och struktur anpassad för målgruppen

En expert på HR-frågor

Kristofer Palmblad hjälper till med de flesta HR-frågor. Med mer än 20-års erfarenhet inom området hjälper Kristofer stora som mindre företag med bl a arbetsrätt, förhandlingar och arbetsmiljö.

Behovet

Eftersom den gamla webbplatsen hade mycket att önska gällande design och tydlighet samt var svår att uppdatera bestämde sig Kristofer att kontakta olika webbyråer för presentation av lösning och offert. Valet landade på KA Webbyrå.

Besök webbplatsen

Utförande

KA Webbyrå har designat och utvecklat den nya webbplatsen i WordPress. Designen och färgkänsla följer HR Experts logotyp. Sidan är enkel och tydlig för att skapa en seriös känsla där fokus läggs på Kristofer Palmblads kompetens och erbjudande.

Målgrupp

Företag, arbetsgivare och HR-avdelningar. Bland kunderna finns koncerner som Walt Disney, Carlsberg, Tele2 till lite mindre företag som Interpress och Djurkliniken Roslagstull.

Syfte med webbplatsen

Webbplatsen fungerar som en presentation av HR Experts kompetensområden inom HR. Utöver tjänsteområdena finns även en FAQ med frågor och svar. Målet är att besökarna ska känna trygghet och kontakta HR Expert med sitt behov. Eftersom HR-frågor ofta är av komplex karaktär sker konverteringen på webbplatsen endast via personlig kontakt med Kristofer Palmblad där han vägleder sina kunder i ett personligt samtal.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.