Hemsida

Vi bygger din hemsida

Hemsida

Vill du köpa en snygg, originell och informativ hemsida till ditt företag? Vi hjälper dig! Boka gärna en förutsättningslös genomgång.

Snygga och funktionella hemsidor till företag!

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din nya webbplats. Därför gör vi alltid en grundläggande analys av ert varumärke, syftet med hemsidan, konkurrenter med mera.

Bli kontaktad

Vi vill gärna berätta mer om hur vi kan hjälpa er att skapa fler affärer genom er webbplats. Fyll i ditt telefonnummer eller e-post nedan för en fri konsultation med vår webbstrateg.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Webbpaket för alla

För att ni ska känna er trygga att anlita oss paketerar vi alltid webbplatsen för att ni ska känna er trygga med var ni får av oss och vad det kostar redan innan vi sätter igång.

Tidigare uppdrag

Vi har genom åren hjälp många av våra kunder ta steget in i digitaliseringen och skapa affärer genom sin webbplats. Se ett urval av våra referenser nedan och läs vad våra kunder säger om oss.

Vårt erbjudande till din nya hemsida

 • Unik design
 • Webbhotell
 • Support
 • Uppdateringsverktyg
 • E-postadresser
 • Sättning av bild och text

När du köper hemsida till företaget av oss ingår alltid ett användarvänligt uppdateringsverktyg och ett driftsäkert webbhotell. Det är mycket som ingår som webbhotell, drift utav din domäns vitala delar samt e-post adresser.

Enkelt att komma igång

Med en komplett hemsida kan du komma igång snabbt och fokusera på din verksamhet och du får en hemsida du kan växa i.  Vi hjälper dig genom hela designfasen från ett första möte, vi kan bistå med att hitta bilder och skriva texter samt publicering med kontaktformulär mm.

Internetmarknadsföring – bygg en Internet strategi kring ditt varumärke

Om du vill utveckla din webbstrategi och varumärke hjälper vi även till med webbanalys och sökmotoroptimering så din webbplats får mer besökare. Det kan även handla om att du vill migrera din nuvarande webbplats utan att tappa synlighet på Google. Våra webbplatser bygger på standardplattformar och vi följer best practice när det gäller sökmotoroptimering och hur sajterna indexeras i Google.

Vilka är KA Webbyrå?

KA Webbyrå är en lokal webbyrå i Stockholm som kan erbjuda dig en högkvalitativ och prisvärd hemsida. Med mer än 500 producerade hemsidor till små och medelstora företag vet vi vad de flesta behöver.

 • Din nya hemsida får det bekvämt på vårt webbhotell. Vi hjälper dig med registrering av nytt domännamn eller att flytta ditt befintliga.
 • Du kan själv administrera din hemsida. Vårt eget publiceringsverktyg är lika enkelt att hantera och jobba i som ett word-dokument.
 • Vi hjälper dig gärna med en säljande hemsida skräddarsydd efter era behov. Vi utvecklar även specialanpassade system och lösningar.
 • Fel händer på tangentbordet kan lätt få bra kommunikation att snubbla. Vi erbjuder en copywriter om du vill ta det säkra före det osäkra!
 • Behöver du fräscha och säljande bilder till nya hemsidan? Vi har en professionell fotograf som kan komma till dig eller plåta i vår studio.

Följ oss på Instagram @kawebb_se

Fri Rådgivning

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en webbstrateg

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.