Doldisen som ger mer

Hamburgermenyn

Hamburgermenyn

Du har sett den lilla ikonen med de tre horisontella strecken många gånger. Och du förmodligen klickat på den nästan lika ofta. Men visste du vad den kallas?

Den kallas för ”Hamurgermenyn”, och när man klickar på den så dyker hemsidans menyrubriker upp. Du har säkert redan sagt ”Ahaaa” högt för dig själv, och konstaterat att de tre strecken givetvis för tankarna till två hamburgerbröd med en köttbit i mitten. Denna enkla ikon hjälper till att hålla utseendet på sajten ren och fri från onödiga designelement. Detta är inte minst viktigt när visningsytan är liten, som på en mobiltelefon eller en surfplatta. Trestrecksikonen signalerar snabbt till ögat ”här hittar du hela menyn”. Vissa experter menar att Hamburgermenyn ökar aktiviteten hos besökaren på en sajt. Man hittar det man är ute efter innan intresset hunnit svalna.Välkommen till oss!

Vi presenterar oss gärna över en kopp kaffe. Skicka in din mailadress eller telefonnummer så bokar vi en tid. Vårt kontor är centralt beläget i Hammarby Sjöstad. Vi hörs!